Cadre didactice

Colectivul de cadre didactice al gradinitei este format din cadre titulare, cu studii superioare, profesori pentru invatamantul prescolar si primar, absolvente ale Facultatii de Psihologie si Pedagogie ( Universitatea Bucuresti) , hotarate sa desfasoare o activitate plina de daruire ,,calitatea actului educational –  un mod de predare aliniat la standardele europene: acces la educaţie pentru toţi elevii, performanţă pentru fiecare elev, cadre didactice motivate, colaborare, cooperare, toleranţă şi deschidere. Cadrele didactice îşi propun să asigure dezvoltarea elevului prin valorificarea potenţialului individual, punând în centrul atenţiei capacitatea acestuia de a se automotiva, de a se integra conştient şi activ în grupul social de referinţă, cu accent pe educaţia multiculturală.

Colectivul profesoral consideră că prin crearea unor strategii de management educaţional bine ancorate în realitate şi corect întemeiate ştiinţific, transpuse în activitatea profesională vor reusi sa atraga comunitatea in parteneriatul pentru educatie.

Astfel ,noi suntem cele care sadim in sufletele celor mici atitudini si sentimente, deprinderi si abilitati realizand marea familie, care, in climatul de respect reciproc, facem ca gradinita sa fie mai mult decat o simpla institutie:

 

Prof.  VOICU
CARMINA – Director

Prof.  BOCA
EUGENIA IULIANA

Prof.  BRATEGA
GINA

Prof.  CRAIU
ELENA

Prof.  DIMA ANA

Prof.  ENESCU
IONICA

Prof.  GOGU
GENICA DENISA

Prof.  LAZĂR
PAULA GABRIELA

Prof.  NICULA
CRENGUȚA CRISTINA

Prof.  PANĂ ANDA
CEZARINA

Prof.  PURCEL
ANDREEA DAIANA

Prof.  SFETCU
ANDREEA RAMONA

Prof.  TOPALĂ
EMILIA MĂDĂLINA

Prof.  VASIU
DANIELA

Prof.  VLAD
EMILIA ELENA

Prof.  VLAD
PAULA

Prof.  ZISU
EUGENIA CARMEN

Meseria de educator a fost slujită cu daruire profesională, în toţi aceşti ani, de dascăli ce au dovedit pricepere, competenţă, responsabilitate, măiestrie pedagogică, schimbul de generatii realizandu-se cu cadre tinere la fel de pricepute, responsabile si dragoste fata de copii.

De pe bancile scolii s-au ridicat multe generatii de elevi. Din randul lor, unii, adulti acum, au devenit mandria gradinitei prin activitatea pe care o desfasoara in prezent.

De-a lungul timpului gradinita a oferit si ofera fiecarei generatii un climat plăcut, sigur şi sănătos, asigurand fiecarui copil o pregătire temeinică şi complexă, care să răspundă necesităţilor concrete ale societăţii contemporane.

 

 „SCOALA TREBUIE SĂ URMĂREASCĂ TOT TIMPUL CA TÂNĂRUL SĂ PĂRĂSEASCĂ BĂNCILE EI NU CA SPECIALIST, CI CA O PERSOANĂ ARMONIOASĂ!” (Albert Einstein)

 

PERSONAL DIDACTIC AUXILIAR – contabil / administrator

PERSONAL NEDIDACTIC – personal de ingrijire, bucatari, 2 agenti de paza